Ons verhaal

Wij, Hans en Floris, zijn in 2016 gestart met Bijles door Topsporters als twee enthousiaste studenten met een passie voor ondernemen. Tevens waren wij naast onze studie ook zeven dagen per week aan het roeien. Tijdens onze gezamenlijke trainingen in de boot merkten wij op dat het lastig is voor topsporters om naast een wisselend trainingsschema en het studeren een bijbaan te hebben. Daarnaast zagen wij in dat deze topsporters een bijzondere set vaardigheden ontwikkelen tijdens het actief beoefenen van hun sport. Topsporters zijn doorzetters, harde werkers en gedisciplineerd. Ook moeten zij goed kunnen plannen en omgaan met tegenslagen. Omdat wij al ervaring hadden met het geven van bijles in Amsterdam zagen wij hier een ideale match!

Naast het uitleggen van de stof zijn vaak plannen en doorzettingsvermogen belangrijke aspecten voor de leerling. De topsport docenten die wij aan u koppelen brengen naast kennisoverdracht ook deze vaardigheden over. Zo leren onze leerlingen niet alleen de stof te beheersen maar ook hoe zij effectief kunnen plannen en leren. Wij hopen dat de leerling zo ook vaardigheden ontwikkelt waar hij of zij later in het leven nog veel aan heeft!

Ons doel

Ons doel is het bieden van hoge kwaliteit bijles, zodat de leerling zijn vakken zal halen, maar daarnaast ook het verrijken van zijn of haar mindset. Dit in combinatie met het helpen van de topsport docenten door deze een bijbaan te bieden die aansluit op zijn of haar levensstijl, waardoor hij of zij zich naast zijn of haar studie kan blijven ontwikkelen.

Op de foto rechts is Floris (in het witte pak) te zien tijdens op het European Gracie Jiu Jitsu Federation Tournament in Den Bosch, gemaakt in mei 2017.

Waarom plannen centraal staat

Wij zijn van mening dat een goede planning de code tot succes is in het leven. Structuur zien in de chaos, waar tegenwoordig steeds meer sprake van is, zorgt voor rust in het hoofd. Vaak raakt een leerling gestrest wanneer deze denkt aan alles dat hij of zij nog moet doen voor een toets, waardoor er uit wanhoop helemaal niets wordt gedaan. Wij leren de leerling niet alleen de stof te begrijpen, maar ook te plannen zodat hij of zij voorbereid de toets zal maken!

Op de foto links is Hans (eerste van links) te zien op het NK Groot in Amsterdam, gemaakt in juni 2017.

Neem contact met ons op en plan een (eerste) bijles