A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH.

Elke dag trainen is ook voor onze studerende topsporters een hele opgave, door doelen te blijven stellen houden topsporters zich scherp en houden zij hun motivatie hoog.

Dit geldt ook voor het werken aan een moeilijk vak, aan de hand van goede coaching en een structurele aanpak helpen wij onze leerlingen hun doelen te bereiken.

Onze topsportdocenten

Gaan altijd voor het best haalbare resultaat, zij streven altijd naar meer dan een voldoende en proberen deze mentaliteit over te brengen op de leerling. Wanneer een leerling moeite heeft met zijn vak, kunnen onze docenten helpen met het stellen van realistische doelen. Onze docent kan de leerling advies geven over hoe zij een nuttige planning kunnen maken die niet alleen effectief maar daarnaast ook haalbaar is.

Leren leren door te reflecteren

Wij zijn van mening dat leren leren minstens zo belangrijk is als kennisoverdracht. Daarom vragen onze docenten aan het begin van elke bijles hoe de afgelopen week is verlopen, gebaseerd op de gemaakte planning van de vorige bijles. Iedere leerling is anders en door actief te reflecteren leert de leerling inzien wat bij hem/haar wel of niet werkt. Vervolgens kan dit weer meegenomen worden tijdens het bijwerken van de agenda aan het eind van elke bijles.

“WINNERS NEVER QUIT AND QUITTERS NEVER WIN”

– Vince Lombardi

LEES MEER OVER ONS